Bindevævsmassage

 • Jeg har valgt at bruge en gammel traditionel form for bindevævsmassage – den med sugekopper.

 • Denne form for bindevævsmassage er simpel og effektiv og kan bruges som en separat og enestående behandling, eller som et rigtig godt supplement til alle andre former for terapeutisk behandling. 
 • Med en bindevævsmassage får du en massage der afspænder, udrenser og løsner op for spændinger i hele kroppen. Det er en massageform, som udover at arbejde i dybden, arbejder med bindevævet, nervesystemet, muskler, led og organer. 
 • Blod- og lymfe systemet bliver påvirket i positiv retning og ophobede affaldsstoffer udrenses fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led. 

 • Når der arbejdes med bindevævsmassage, løsnes hele bindevævs systemet, såsom muskelhinder, underhud, sener, ledbånd og knoglehinder, hvilket giver større fysisk og psykisk velvære.
 • Jeg bruger sugekopper og manuelle massageteknikker for at øge blodgennemstrømningen i bindevævet og udrense kroppen for ophobede affaldsstoffer og væske. 
 • Alle vores muskler, sener, ledbånd og organer er omgivet af bindevæv. Så når man har spændinger i musklerne, er bindevævet også anspændt. Man kan ved denne metode komme dybere, og generelt løsne kroppen bedre.

  Efter få behandlinger kan det mærkes i kroppen som;

  – kroppen føles lettere

  – velbehag

  – reducering af ubalancer

  – forbedret søvnkvalitet

  – reduktion af væske ophobninger i f eks arme og ben

  – reduktion af cellulite (appelsinhud)

  – forbedret blodgennemstrømning

  – forbedret fordøjelse

  – fornyet energi

  – forbedringer af sportsskader

  – mindre morgenstivhed eller stive led generelt

  – mindre hudproblemer, så som eksem

  OBS! Bindevævsmassage er ikke egnet til gravide i de to første trimestre, da det er en meget forløsende massageform. Ammende frarådes også denne massageform, da der frigives særligt mange affaldsstoffer under bindevævsmassagen, som transporteres over i blodbanen og udskilles i mælken.