Vægttabshold

Det er videnskabeligt bevist, at når du følges med andre, så er chancen for succes med et vægttab langt større. 

På mine vægttabshold mødes vi 1 gang om ugen til vejning og en god snak om Sense, vaner, livsstil, strategier og hvad der ellers fylder af stort og småt.

Du får min fulde fortrolighed og jeg gør meget ud af at skabe et trygt rum, for ingen synes det er rart, at høre om sig selv over køledisken i Netto. 

Det skaber plads og mulighed for at mødes i øjenhøjde og blive set, lige præcis som du er. Og de fleste finder ud af, at lige præcis deres udfordring slet ikke er så unik endda, da vi alle sidder i samme båd. 

Et vægttab handler ofte om så meget andet, end mad. For mad er jo bare mad. Men det kan derimod bruges til rigtig meget andet, som at stille sulten. Rigtig mange af os tyer til mad når vi er kede af det, trætte, skal fejre, er ensomme, hygger, er vrede, keder os, glædes eller noget helt andet. Vi har simpelthen ikke lært at håndtere følelserne på en anden måde, og det kan være benhårdt (mentalt) arbejde at lave om på det.. for hvad skal man så bruge, hvis maden ikke er en mulighed??

Vil du høre mere om mine hold og om det er noget for dig, så skriv til mig på info@lhribe.dk eller send en sms/ring på 22835873